Retail Week Award winning pop-up store

Constructed within six days, CAMPAIGN's interior fit-out of the pop-up store was achieved at a fraction of the cost of a conventional retail fit-out. Inspired by Dr. Martens’ heritage and attitude that catapulted it from a working-class essential to a counter-cultural icon, the store has been designed with a no frills aesthetic using inexpensive industrial materials, readily available and quick to assemble. 


Combining off the shelf industrial fittings with customised elements creates a shop more akin to a warehouse stockroom, an area usually out of bounds to the customer. Turning the current economic downturn to advantage, the pop-up store had a prime retail location in Old Spitalfields Market on a short-term lease of twelve months, where it became *the most talked about pop-up of its time*